Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/veldkampen.nl/httpdocs/CAD/templates/veldkampen02b/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/veldkampen.nl/httpdocs/CAD/templates/veldkampen02b/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 2 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/veldkampen.nl/httpdocs/CAD/templates/veldkampen02b/html/modules.php on line 39 Warning: Parameter 3 to modChrome_artblock() expected to be a reference, value given in /var/www/vhosts/veldkampen.nl/httpdocs/CAD/templates/veldkampen02b/html/modules.php on line 39
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/veldkampen.nl/httpdocs/CAD/templates/veldkampen02b/functions.php on line 194

Veldkampen is het juiste adres voor teken- en visualisatiewerkzaamheden in de vakgebieden: Bouwkunde, Werktuigbouw, Constructietechniek, Industrie, Chemie en Logistiek.
verkeerspleinindustrieontwerp a
Tekeningen kunnen zowel in 2D als 3D vervaardigd worden. Het is mogelijk om volgend op de 3D tekening een visualisatie te maken. Visualisaties maken het ontwerp voor een grotere groep belanghebbenden toegankelijk. Voor een bedrijf is het namelijk belangrijk dat het bestuur, de directie en het personeel goed beeld hebben bij de plannen. Over het algemeen leveren discussies over de visualisaties een beter ontwerp op en dat is van belang voor het toekomstig rendement van het bedrijf. Het is tevens ook mogelijk om van een 3D tekening 2D werktekeningen te maken, zodat andere partijen, of een interne afdeling een offerte kunnen uitbrengen en in een later stadium het werk passend kunnen uitvoeren.
15aN CAM NO
Op de volgende pagina's tref je voorbeelden aan van tekeningen en visualisaties waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die er zijn. Wilt je meer weten? Neem dan Contact met me op om te overleggen wat ik voor je kan betekenen.